LIVE WEBINAR: Slut med siloerne i dit marketingteam

Forventninger til marketing er skyhøje – der skal planlægges og eksekveres kampagner for at generere konverteringer og leads til salg, websitet skal løbende optimeres og have nyt indhold, og der skal tages højde for nye trends og kanaler.

Men disse mange forskellige discipliner hænger alle sammen, hvorfor det er vigtigt, at alle kompetencer i marketingteamet samarbejder på tværs af ekspertise og ansvarsområder. Kun sådan opnås det bedste resultat.

Tilmeld dig her

Hvad får du ud af at deltage?

På dette webinar, som afholdes af digitalbureauet Adapt og softwarevirksomheden Siteimprove, får du svar på følgende:

  • Hvilke stakeholders er essentielle for SEO, Analytics, Paid Search og Performance?
     
  • Hvorfor kan en specialist aldrig stå alene med at skabe resultater, hvad enten det er paid search, SEO eller noget tredje?
     
  • Hvorfor bør performanceanalyser altid være en del af marketing rapportering?
     
  • Samt et konkret eksempel, der viser, hvorfor det er vigtigt, at SEO og UX-specialister samarbejder om at skabe den bedste brugeroplevelse og rangering i søgemaskiner.

Hvem er dette relevant for?

Seminaret er målrettet digitale managere, marketing og kampagne managere, head of marketing, marketingdirektører og UX-designere, som ved hjælp af specifikke værktøjer ønsker at skabe konverterende online brugeroplevelser og som ønsker at styrke samarbejdet på tværs af teams og eksterne bureauer.

 

Hvornår?

Tirsdag d. 31. marts 2020 kl. 14.00-14.30

Skal du med? 

JA!