QA tester - studiejob

Vi søger en studentermedhjælper, som skal arbejde med QA (kvalitetssikring) og test i vores UX-afdeling på vores kontor i København.

Ånder og lever du for at ville dygtiggøre dig inden for digital produktudvikling – og drømmer du generelt om at gøre den digitale verden til et bedre og sjovere sted? Så er det dig, vi leder efter!

Om stillingen

Helt specifikt bliver din rolle at hjælpe med at teste de apps/hjemmesider, vi bygger. Du kan derfor lide at arbejde systematisk og struktureret ud fra opstillede krav til produktet. Du er god til at kommunikere og kan lide at indgå i dialog med dine kolleger, og er ikke bange for at stille spørgsmål.

Du bliver en del af vores UX-afdeling, som indebærer en lille gruppe øvrige QA studentermedhjælpere, der sammen med designere, udviklere og analytikere udfører en lang række forskellige digitale projekter for nogle af Danmarks største og mest spændende brands. Du kommer i stald hos søde og erfarne kollegaer, der vil være med til udvikle dine kompetencer i et planlagt udviklingsforløb med klare mål.

Om dig

Du er formentlig i færd med din bachelor på en uddannelse fra ITU, KU, KEA, DMJX eller lignende. Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende. Du kan nikke genkendende til flere af nedenstående:

  • Du kan afsætte ca. 14-20 timer på et studiejob ugentligt

  • Du stiller krav til de apps/hjemmesider du bruger, og bliver måske irriteret, når de ikke virker efter hensigten

  • Du har øje og sans for kvalitet og kan forholde dig kritisk til de apps/hjemmesider, vi bygger

  • Du kan lide at tage ansvar og trives med en høj grad af frihed

  • Du er nysgerrig af natur

  • Du har måske kendskab til HTML/CSS eller har haft en intro til programmeringsfag

  • Du har mod på at lære nyt og videreudvikle dine færdigheder

Om os

Ok, så hvad skal du så vide om os? Udover, at vi ligger solidt i førerfeltet af digital udvikling - og, at vi dagligt kæmper for at gøre den digitale verden til et bedre sted - så er vi en skøn flok. Ærligt! Vi er også internationale, med 3 kontorer placeret strategisk rundt om i verden. Du vil være tilknyttet vores kontor i København.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har spørgsmål, så hiv endelig fat i vores UX Director, Elin Linding Jørgensen - elin@adaptagency.com. Ellers, så er det bare om at få sendt din ansøgning og CV afsted

Vi holder løbende samtaler, så… hvad venter du på? Sæt i gang!