Studiejob Digital Design

Vi søger lige nu et talent til et studiejob i Digital Design. Ånder og lever du for at ville dygtiggøre dig inden for design og særligt med teknologi som afsæt – og drømmer du generelt om at gøre den digitale verden til et bedre og sjovere sted. Så er det dig vi leder efter!


Om jobbet

Du bliver en del af vores kreative afdeling, der sammen med UX-designere, Frontend Udviklere og analytikere udfører en lang række forskellige designopgaver for nogle af Danmarks største og mest spændende brands. Du kommer i stald hos søde og erfarne kollegaer, der vil være med til udvikle dine kompetencer i et planlagt udviklingsforløb med klare mål.


Samarbejde og kollegaer

Du kommer i høj grad til at indgå på lige fod med os andre, i tæt samarbejde med teamet. Du får selvstændige opgaver, hvor du får mulighed for at arbejde med koncept, idé og design til websites, apps, in-store og andre digitale platforme. Der vil altid være en sparringspartner tilknyttet alle opgaverne. Vi arbejder tværfagligt, så du vil komme til at arbejde tæt sammen med husets andre kompetencer. Derudover kan vi tilbyde et godt netværk i branchen, et stort ansvar, fleksible arbejdstider, hyggelige arrangementer, og et hav af Adapt “klubber” fra Yoga til Counter Strike.


Hvem er du så?

Vi søger et kreativt talent inden for digital design. Du er i færd med din bachelor på en uddannelse fra DMJX, KEA, ITU, Danmarks Design Skole eller Hyper Island, men din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende.

  • Du har en naturlig interesse for interaktivt design og visuel kommunikation.
  • Du har kendskab til programmer som Sketch, Figma, Invision og Adobe.
  • Du har måske interesse for motion graphics og/eller video.
  • Du har måske kendskab til HTML/CSS og javascript.
  • Du kan lide at tage ansvar og trives med en høj grad af frihed.

Join us, or else…!

Ok, så hvad skal du så vide om os? Udover at vi ligger solidt i førerfeltet af digital udvikling - og at vi dagligt kæmper for at gøre den digitale verden til et bedre sted - så er vi en skøn flok. Ærligt! Vi er også internationale, med 6 kontorer placeret strategisk rundt om i verden, og du kommer til at sidde på vores kontor i København, hvor vi arbejder med søde, ambitiøse og meget forskellige kunder og brands såsom Interflora, Ørsted, Det Kongelige Teater, Sygeforsikring Danmark og mange flere.

Vi samarbejder med vores kunder, vi sætter tillid højt, og vi knokler - og det gør du også.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har spørgsmål, så hiv endelig fat i vores Creative Director, Anders Pape, på 61 30 83 44 / anders@adaptagency.com. Ellers, så er det bare om at få sendt din ansøgning og CV afsted sammen med dit portfolio, eller eksempler på relevant arbejde du har lavet. Vi glæder os til at se hvad du har haft fingrene i!

Vi holder løbende samtaler, så… hvad venter du på? Sæt i gang, og blæs os bagover.