Erfaren Webudvikler - Backend Technologies

Til vores udviklingsafdeling i København søger vi en erfaren Web Developer med mod på alt fra API-udvikling, over CMS-integrationer til commerce-systemer med ordrehåndtering.

Om stillingen

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling og kommer til at arbejde i agile projektteams med andre udviklere, ux-specialister og designere. I disse skal du både spille en væsentlig rolle i definitionen af nye projekter, og ligeledes kunne indgå i vedligeholdelsen af eksisterende løsninger. Primært skal du dog bruge det meste af dagen på at kode.

Som erfaren udvikler forventer vi også, at du kan indgå i konstruktiv dialog om projekternes arkitektur, og at du kan være en vigtig sparringspartner for erfarne såvel som nyuddannede. Samtidig er du også i stand til at sætte dig ind i kundens digitale forrentning og tage tekniske beslutninger ud fra, hvad der skaber værdi.

Sådan arbejder vi
Vi har et åbent sind i forhold til teknologier og arbejder med en tech stack, som vi løbende prøver at udvide og modernisere for at følge med kundernes krav såvel som den generelle teknologiske udvikling med cloud løsninger, micro services, decoupled systems etc, og så er vi selvfølgelig begejstrede for Open Source.

Adapt har mere end 20 år på bagen, og startede oprindeligt med en Perl-baseret backend. I tidens løb har vi bevæget os til at inkludere PHP-baserede frameworks som Drupal, Symfony, Laravel og Wordpress, og nu er vi naturligvis meget optaget af headless og afkoblede systemer. Af andre teknologier som vi arbejder med kan nævnes node.js og Rust.

Vi er 25 udviklere, der skriver kode til små, store og meget store projekter, vi hver dag er i gang med at udvikle. Disse omfatter blandt andet selvbetjeningsløsninger, avanceret e-commerce, Apps, CMSer, funnels og widgets. Imens sørger vi for at opretholde et inspirerende, professionelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglige meetups og videndeling såvel som kageklub, løbetur og fredagsbar.

Om dig

Som du kan læse, ændrer vores tech stack sig løbende. Så vi har ikke fastlagte krav til, hvad vi forventer af erfaring indenfor specifikke teknologier, men vi forventer, at du har mod på at fortsætte ad den vej, vi har lagt ud. At du kan videreudvikle på de løsninger vi har sat i søen, men også at du har mod på og et drive indenfor at prøve nye teknologier af, så vi kan udvide værktøjskassen og vælge det rigtige værktøj til fremtidige løsninger.

Derfor kan du sandsynligvis også nikke bekræftende, til en del af nedenstående og overraske os positivt på andre områder.

  • Erfaring med udvikling til Drupal eller Wordpress
  • Erfaring med Laravel og/eller andre PHP frameworks
  • Rutineret i git.
  • Erfaring med GraphQL og/eller REST API
  • Kendskab til Go og eller Rust
  • Erfaring med NodeJS og Webpack eller lign.
  • Erfaring med relationelle databaser
  • Erfaring med Micro Service arkitektur
  • Kendskab til Frontend frameworks som React og Vue

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling, men hold dig ikke tilbage, hvis du synes, at ovenstående beskrivelse lyder tiltalende.

Om os

Til dagligt er vi her hos Adapt frontløbere inden for digital udvikling. Vores mangeårige erfaring med at skabe og forbedre digitale løsninger for vores kunder har gjort os til dem, vi er – et stærkt hold af omkring 140 fagligt dygtige og ikke mindst mægtigt rare mennesker. Vi værdsætter både den personlige og faglige udvikling, hvorfor vi også altid har et antal studerende og/eller lærlinge ansat.

Du kommer til at sidde på vores kontor i København, mens vi også har kontorer rundt om i verden, fra Vilnius til Boston. Samarbejdet med vores kunder vægter tungt, vi sætter tillid til hinanden højt, og vi arbejder målrettet sammen for at opretholde alt det gode, vi står for.

For nylig introducerede vi "Work Away Wednesdays" hos Adapt. Det betyder, at man hver onsdag må arbejde hjemmefra, fra en café, kontoret eller hvor man har lyst til at arbejde fra. Det er en dag dedikeret til fokuseret arbejde med så få møder som muligt. Og en dag med fleksible arbejdstider, hvor du styrer, hvornår du vil arbejde.

Har du spørgsmål?

Kontakt Technical Director Christian Asmussen på 33 41 10 50, hvis du har spørgsmål.